Levertijden

De gemiddelde levertijd voor producten met een standaard bedrukking bedraagt 4 tot 7 werkdagen. Voor producten die gepersonaliseerd en/of met uw eigen ontwerp bedrukt moeten worden, bedraagt de levertijd 6 tot 10 werkdagen.

Spoedlevering

Als u uw bestelling eerder nodig heeft dan de gemiddelde levertijd aangeeft, dan kunt u een spoedlevering aanvragen. In dit geval verzoeken wij u om contact met ons op te nemen (bij voorkeur middels het Contactformulier) om de levertijd van uw bestelling te bespreken. U dient er rekening mee houden dat wij voor een spoedlevering extra kosten, in de vorm van een spoedtoeslag, in rekening zullen brengen. Deze kosten bedragen een percentage van het totale orderbedrag (exclusief verzendkosten) met een minimum spoedtoeslag van € 5,- per order/bestelling.
Voor spoedwerkzaamheden die specifiek op werkdagen kunnen plaatsvinden bedraagt de spoedtoeslag 10%.
Voor spoedwerkzaamheden die geheel of gedeeltelijk in het weekend en/of op feestdagen moeten plaatsvinden bedraagt de spoedtoeslag 20%.

Herroepen

Producten zonder bedrukking en/of producten met een standaard bedrukking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Gepersonaliseerde producten of producten die volgens specificatie van de klant zijn aangemaakt kunnen niet worden geretourneerd en vallen buiten het "Herroepingsrecht".
Voor het retourneren (van de consument naar de webshop) van de bestelling is het invullen van het Herroepingsformulier verplicht en zijn de retourkosten voor rekening van de consument.
Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor informatie omtrent het Herroepingsrecht.