• UITVERKOOP: N A C H T L A M P J E S
  • NIEUW: P I E T E N P A K K E N

Levertijden

De gemiddelde levertijd voor producten met een standaard bedrukking bedraagt 4 tot 7 werkdagen. Voor producten die gepersonaliseerd of met uw eigen ontwerp bedrukt moeten worden, bedraagt de levertijd ca. 6 tot 10 werkdagen. Duurt dit te lang en heeft u uw bestelling eerder nodig, dan is dat in de meeste gevallen niet zo'n probleem. Neem dan even telefonisch of via het Contactformulier contact met ons op om de levertijd van uw bestelling te bespreken. U moet er wel rekening mee houden dat wij voor een spoedlevering extra kosten in rekening kunnen brengen.

Herroepen

Producten zonder bedrukking en/of producten met een standaard bedrukking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Gepersonaliseerde producten of producten die volgens specificatie van de klant zijn aangemaakt kunnen niet worden geretourneerd en vallen buiten het "Herroepingsrecht".
Voor het retourneren (van de consument naar de webshop) van de bestelling is het invullen van het Herroepingsformulier verplicht en zijn de retourkosten voor rekening van de consument.
Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor informatie omtrent het Herroepingsrecht.